Wat is er te doen, nieuws en mededelingen

AGENDA

De Oranjehof, vrijdag 14 februari: open tafel
Vanaf 17.00 uur, wat is er gezelliger dan samen eten !

De Oranjehof, dinsdag 18 februari: fietsgroep
Winterbijeenkomst, aanvang 14.00 uur

De Oranjehof, vrijdag 28 februari: open tafel
Vanaf 17.00 uur, wat is er gezelliger dan samen eten !

De Oranjehof, dinsdag 3 maart: bingo
Bingo van 19.30 – 22.00 uur, met mooie prijzen

De Oranjehof, dinsdag 10 maart: 55 Plus Zelhem/Halle
Bingomiddag met Rein Berendsen en Gert Geesink, aanvang 14.00 uur

De Oranjehof, vrijdag 13 maart: open tafel
Vanaf 17.00 uur, wat is er gezelliger dan samen eten !

Expositie in de Oranjehof

Tot april exposeren Henk van Zuilekom en Ben van den Berg in de Oranjehof. Ben en Henk exposeren met een mengeling van schilderijen die je niet zo vaak ziet, pastel, olieverf en acryl, klein, groot en heel groot werk. Zo heeft Ben een schilderij ingeleverd van een Zuid Afrikaanse, donkere, dame met hel blauwe ogen, zo bijzonder, dat moet je zien ! Henk heeft 2 grote schilderijen ingeleverd uit de eind jaren negentig.

E-bike Clinic

Op dinsdag 31 maart wordt een E-bike Clinic georganiseerd bij de Oranjehof. Van 09.00 – 13.00 uur is er een programma met voorlichting verkeersregels, gehoortest door een audicien, met de eigen fiets een parcours rijden en ontvangt u informatie door een rijwielhandelaar. Voor informatie en aanmelden: St. Welzijn Zelhem iedere maandagmiddag van 13.00 – 14.00 uur, tel. 0314-622074 of info@welzijnzelhem.nl

Nieuwe vrijwilligers

De Stichting Welzijn Zelhem is voortdurend op zoek naar vrijwilligers die behulpzaam, creatief, affiniteit hebben en het een uitdaging vinden te werken met ouder wordende personen. Specifiek zijn we op termijn op zoek naar een penningmeester. Herkent u zich hierin neem dan contact op met ons voor informatie en aanmelden, zie boven.

Lange wachttijden bij de rijbewijskeuring voor 75+
Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) loopt achter met de verwerking van de Gezondheidsverklaringen. Hierdoor is het risico tijdelijk geen autorijden reëel aanwezig. Mede door de nieuwe procedure loopt de wachttijd op en wordt geadviseerd de rijbewijskeuring ca. 6 maand voor de verloopdatum aan te vragen.

Op de pagina rijbewijskeuring vindt u de procedure en aanmelding voor de keuring

De Oranjehof, iedere dinsdagavond: spelavond
Met uitzondering van de eerste dinsdagavond van de maand is er op de overige dinsdagavonden van de maand van 19.30 tot 22.00 uur spelletjesavond met o.a. koersballen, rummikub, sjoelen, kaarten. Naast het spelen van de spellen is de gezelligheid en het ontmoeten en onderhouden van de contacten een belangrijke factor.