Wat is er te doen, nieuws en mededelingen

AGENDA

De Oranjehof: Vanwege het Coronavirus zijn alle activiteiten in de Oranjehof tot nadere berichtgeving stopgezet. Voor directe informatie 0314-622349

Lange wachttijden bij de rijbewijskeuring voor 75+
De rijbewijskeuringen worden hervat per 1 juni a.s. op de onderstaande data:

Zaterdag 13 juni

Zaterdag 27 juni

Zaterdag 25 juli

Zaterdag 12 september

Zaterdag 10 oktober

Zaterdag 7 november

Zaterdag 12 december

Op de pagina rijbewijskeuring vindt u de procedure en aanmelding voor de keuring

Expositie in de Oranjehof

Tot april exposeren Henk van Zuilekom en Ben van den Berg in de Oranjehof. Ben en Henk exposeren met een mengeling van schilderijen die je niet zo vaak ziet, pastel, olieverf en acryl, klein, groot en heel groot werk. Zo heeft Ben een schilderij ingeleverd van een Zuid Afrikaanse, donkere, dame met hel blauwe ogen, zo bijzonder, dat moet je zien ! Henk heeft 2 grote schilderijen ingeleverd uit de eind jaren negentig.

Nieuwe vrijwilligers

De Stichting Welzijn Zelhem is voortdurend op zoek naar vrijwilligers die behulpzaam, creatief, affiniteit hebben en het een uitdaging vinden te werken met ouder wordende personen. Specifiek zijn we op termijn op zoek naar een penningmeester. Herkent u zich hierin neem dan contact op met ons voor informatie en aanmelden, zie boven.

De Oranjehof, iedere dinsdagavond: spelavond
Met uitzondering van de eerste dinsdagavond van de maand is er op de overige dinsdagavonden van de maand van 19.30 tot 22.00 uur spelletjesavond met o.a. koersballen, rummikub, sjoelen, kaarten. Naast het spelen van de spellen is de gezelligheid en het ontmoeten en onderhouden van de contacten een belangrijke factor.