Cursussen

Leercentrum SeniorWeb Zelhem

De Boerderij en de Oranjehof (St. Welzijn Zelhem) hebben haar computer, tablet en iPad cursussen en activiteiten samengebundeld in één organisatie Leercentrum SeniorWeb Zelhem.

Start seizoen computercursus 

Computergroep doorlopend

In september starten op de woensdag en donderdag de doorlopende computergroepen. Deze cursussen zijn afgestemd op de vraag en behoefte van de deelnemers, waarbij basisvaardigheden worden doorgezet naar actuele aspecten en onderdelen, zoals mappen/bestandsbeheer, internetten, e-mailen, social media, fotobewerking, internetbankieren, etc. Tussentijdse instroom is mogelijk

Computergoep kortlopend

Op 3 oktober a.s. start een cursus (4 bijeenkomsten) gebruik en toepassing van de smartphone (gebruik, WhatsApp, internet, foto’s)

Voor informatie en aanmelden:

St. Welzijn Zelhem: 0314-622074 of www.welzijnzelhem.nl.
St. De Boerderij Zelhem:0314-623286 of www.deboerderijzelhem.nl

Leslocatie: De Boerderij Meeneweg 4, 7021 HN Zelhem

Leercentrum

Het Leercentrum biedt een breed scala aan cursussen voor computer, laptop, tablet en iPad, op maat gemaakte kort- en langlopende, thema gerelateerde cursussen voor:
• Beginners en gevorderden
• Word en Excel
• Wegwijs en orde op de pc
• Update- en opfriscursussen
• Internetten, e-mailen, social media
• DigiD en internetbankieren

Inloopspreekuur
Mocht u vragen, ondersteuning, hulp, gebruikersproblemen hebben met uw computer, tablet, iPad, smartphone of iPhone dan bent u altijd welkom op inloopspreekuur op de Boerderij: elke eerst donderdagmiddag van de maand parallel aan het Repaircafe.

Ook kunt u voor gebruikersproblemen direct contact opnemen met Henk Vriezen, bereikbaar via e-mail hvriezen@hotmail.com of telefonisch 0314-631629. (bereikbaar tussen 18.00 en 20.00 uur).

Cursusprogramma

Computergroep doorlopend
Deze computergroepen zijn wat betreft aanpak en inhoud volledig afgestemd op de vraag en behoefte, waarbij het sociale aspect een essentieel onderdeel is van de training op de digitale snelweg. Naast het behandelen van basisvaardigheden wordt een brug geslagen naar actuele aspecten en onderdelen. De bijeenkomsten zijn verdeeld over een heel seizoen. Daarbij is rekening gehouden met het gegeven dat regelmatig herhalen over een langere periode meer effect heeft. Tussentijdse instroom is mogelijk.

Aspecten en onderdelen die aan de orde komen tijdens het seizoen zijn: wegwijs op de computer, Windows 10, internetten, e-mailen, Word, social media, fotobewerking, bijlagen versturen en ontvangen, internetbankieren, mappen en bestandsbeheer.

Computergroep kortlopend
In de periode september – december en januari – april worden er bij voldoende belangstelling thema gerelateerde cursussen gegeven. Informatie hieromtrent vindt u op deze website en publicatie in het Contact Bronckhorst Zuid.

Voor informatie:
St. Welzijn Zelhem: 0314-622074 of www.welzijnzelhem.nl
St. De Boerderij Zelhem:0314-623286 of www.deboerderijzelhem.nl
Leslocatie: De Boerderij, Meeneweg 4 7021 HN Zelhem